Lasercentrum

Het einde van ongewenste haargroei

SKIN laserbehandeling

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op hun lichaam of gezicht.

Zowel mannen als vrouwen scheren, waxen of epileren deze ongewenste haren. Er zijn veel ontharingsmethodes maar het merendeel van deze methodes is niet definitief. Het zou u veel tijd en moeite besparen als de ongewenste haren definitief wegbleven. Laserontharing kan hiervoor de uitkomst bieden.

Voor vragen kunt u bellen naar: 056 25 20 02

Behandelingen

Een goed resultaat in relatief korte tijd.

Soprano ICE

Voor een veilige en pijnloze behandeling.

De Soprano ICE beschikt namelijk over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig en pijnloos verloopt.
Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere pulsen. De warmte wordt daarmee geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmte opbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE kunnen we nu ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes behandelen. Deze laser werkt niet alleen op het pigment, maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien.

U wordt bij ons uitsluitend behandeld door gecertificeerd personeel. Ons team hecht een grote waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen. 

Tot uw dienst

Nieuw niveau van genieten

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn dochters een prachtig geschenk gehad om mijzelf lekker te laten verwennen en verzorgen bij Instituut SKIN. Ik ben zeer gastvrij ontvangen en heb een geweldige ervaring gehad met fijne behandelingen.

Veerle Goossens

Betere huid dan voorheen

Ik liep al enige tijd rond met last van mijn huid op verschillende plekken in mijn hals en gezicht. Na een fijne toegankelijke intake, hebben we met elkaar een behandelplan opgesteld en merk ik na 3 behandelingen een positief verschil.

Merie Partout